Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011

Μάθημα αποπλάνησης ! (only for women) ;)


Αυτό που θεωρείται σέξι μπορεί να διαφέρει από κουλτούρα σε κουλτούρα, αλλά υπάρχουν μερικοί βασικοί τρόποι για να είσαι ελκυστική. 
Θα διαπιστώσεις πως οι περισσότεροι από αυτούς δεν αφορούν την εμφάνιση...

 
- Χαμογέλα περισσότερο. Θα αυξήσει τη γοητεία σου.

- Μην καλύπτεις τη φυσική μυρωδιά του σώματός σου με αποσμητικά. Οι φερομόνες είναι ισχυροί φορείς έλξης.

- Προσπάθησε να απελευθερωθείς από τα ανέφικτα πρότυπα για το τι είναι ελκυστικό και ερωτικό με τα οποία σε βομβαρδίζουν τα ΜΜΕ.

- Μάθε να σου αρέσει ο εαυτός σου - έτσι θα γίνεις ελκυστική και στους άλλους. Αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από το να έχεις το πρόσωπο και το σώμα ενός μοντέλου. Εάν πιστεύεις πως είσαι ελκυστική, είναι πιο πιθανό ότι θα έλκεσαι επίσης από άλλους. Αναγνώρισε τα δυνατά σου σημεία και ενίσχυσέ τα. 

- Εάν αποπνέεις σεξουαλική αυτοπεποίθηση, αυτό θα κάνει τους πιθανούς σου συντρόφους να φαντάζονται τα καλύτερα!

- Όσοι νιώθουν καλά με το σώμα τους είναι πιο ελκυστικοί στους άλλους, γι' αυτό σταμάτησε να βλέπεις τις ατέλειές σου και συμφιλιώσου με το σώμα σου.

- Εάν έχεις βγει ραντεβού, φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου. Ο πραγματικός σου εαυτός είναι αξιαγάπητος. Εάν δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις, ίσως θα σου έκανε καλό να μιλήσεις με κάποιον: είτε με ένα στενό φίλο είτε με ένα μέλος της οικογένειάς σου που σε αγαπά.
 
- Σε έλκει πάντα ο ίδιος τύπος άνδρα και η κατάληξη είναι πάντα κακή; Οι κακές επιλογές συντρόφου που βασίζονται στη δική σου ασυνείδητη ανάγκη να γιατρέψεις παλιές πληγές δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσεις μια καλή σχέση, καθώς ίσως βρίσκεις -τον ένα μετά τον άλλο- αποκλειστικά ανθρώπους που θα σου επιβεβαιώσουν την αρνητική εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου. Εάν πιστεύεις πως αυτό ισχύει για σένα, προσδιόρισε τον τύπο που σε έλκει, προσπάθησε να αναλύσεις τους αρνητικούς λόγους που κρύβονται πίσω από αυτή την έλξη και προχώρησε σε καλύτερες επιλογές.

- Κάνε κοπλιμέντα στο αντικείμενο της επιθυμίας σου και δείξε το θαυμασμό σου – θα σου ανταποδώσει τη χάρη. Αυτού του είδους η αμοιβαιότητα είναι ένα ισχυρό στοιχείο της αποπλάνησης. Με άλλα λόγια: φλέρταρε!
  
Κι επειδή ίσως δε σε προσέξουν όλοι με την πρώτη ματιά: πρέπει να τραβήξεις την προσοχή τους. Με ποιούς τρόπους λοιπόν προσελκύεις τα βλέμματα σε ένα γεμάτο δωμάτιο; 
 - Φρόντισε την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. Εάν οι εξελικτικοί βιολόγοι έχουν δίκιο, ο καλός μυϊκός τόνος, το καθαρό βλέμμα, η καθαρότητα, τα λαμπερά μαλλιά και οι υγιείς καμπύλες θα προσελκύσουν τους άνδρες.

- Σταμάτα να ανησυχείς για το βάρος σου και, αντί για αυτό, τόνισε τη μέση σου. Υπάρχουν πολλά ρούχα που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις την εμφάνιση του σωματότυπου «κλεψύδρας».

- Περιποιήσου το δέρμα σου. Το υγιές, απαλό δέρμα χωρίς σημάδια φαίνεται ελκυστικό, γι' αυτό προσπάθησε να μην κάθεσαι πολλή ώρα στον ήλιο.

πηγή: shape.gr

2 σχόλια:

  1. πολύ ωραίο το άρθρο σου και πολύ καλές οι συμβουλές σου. Συμφωνώ στο αν τα πηγαίνουμε εμείς καλά με τον εαυτό μας και δεν δείχνουμε κάτι ψεύτικο στον κόσμο έτσι θα μας συμπαθήσουν.
    @Julia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!! Καλό βράδυ Julia :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή