Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

Vassilikos - Γαλάνη : μαζί στη σκηνή ! video

Μια σημαντική και αρκετά αναπάντεχη συνεργασία αυτή της Δήμητρας Γαλάνη και του Βασιλικού που ξεκίνησε αυτό το καλοκαίρι από το μικρό θέατρο της Επιδαύρου και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, θα ολοκληρωθεί στον υπέροχο χώρο του Gazarte για πέντε συνολικά εμφανίσεις στις 14, 15, 21, 22 και 28 Οκτωβρίου 2011.


      

Όταν ξεκίνησε τη μεγάλη της καριέρα πριν από 40 και πλέον χρόνια, η Δήμητρα Γαλάνη ήταν μία φωνή που «φλέρταρε» έντονα με τη Δύση. Και δεν ήταν απλή υπόθεση αυτό στα χρόνια του ’70, σε αντίθεση με το σήμερα που είναι πια το κυρίαρχο ρεύμα. 
 Όταν ξεκίνησε την ξεχωριστή του πορεία στο τραγούδι με τους Raining Pleasure, πριν από 20 και πλέον χρόνια, ο Vassilikos έγραφε και τραγουδούσε στα αγγλικά. Και δεν ήταν της μόδας, όπως, σήμερα να είσαι Έλληνας και να τραγουδάς αγγλόφωνα τραγούδια...

Η Δήμητρα Γαλάνη και ο Vassilikos υπήρξαν –ο καθένας με το δικό του τρόπο και για τη δική του εποχή- indie pop πριν μάθουμε καν indie pop τι σημαίνει.

Τώρα, οι δυο τους συναντιούνται στη σκηνή και αυτό δεν αποτελεί συνάντηση δύο κόσμων ούτε δύο διαφορετικών γενεών. Είναι η συνύπαρξη δύο ανθρώπων που μοιράζονται κοινή αισθητική γύρω από τη μουσική και κοινή αντίληψη για τη θέση τους σε αυτή.

πηγή : newsbeast.gr 

Ένα από τα αγαπημένα μας ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου