Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Το πιο χρήσιμο gadget του κόσμου !!!

Όσο κι αν αναβαθμιστεί η κοινωνία, όσο κι αν μορφωθεί και εξελιχθεί ο άνθρωπος, ακόμα κι αν η τεχνολογία καταφέρει να μας στέλνει για πικ-νικ στο φεγγάρι μέσα σε μία ώρα, υπάρχει ένα πράγμα που δεν θα εξαφανιστεί ποτέ. Και αυτό είναι η αφηρημάδα και το ατελείωτο κρυφτό με τα μικροαντικείμενα του σπιτιού μας.

Το καλύτερο gadget του κόσμου
Που έχω βάλει τα κλειδιά μου; Που είναι το τηλεκοντρόλ; Που ακούμπησα το δαχτυλίδι μου όταν το έβγαλα; Αυτές και δεκάδες ακόμα παρόμοιες ερωτήσεις μας κάνουν τη ζωή πιο δύσκολη κάθε μέρα, με τα κλειδιά να είναι αναμφισβήτητα οι νικητές του παιχνιδιού.


Να, όμως, μου οι Ιάπωνες απέδειξαν για άλλη μια φορά πως είναι πολύ πιο μπροστά από την εποχή τους και δημιούργησαν ένα gadget που, εύκολα, μπορεί να χαρακτηριστεί «ο βασιλιάς όλων των gadget που έχουν γίνει ποτέ».


Ονομάζεται Finder και είναι ακριβώς αυτό. Ένας RFID Locator αποτελούμενος από δύο μέρη. Την κεντρική συσκευή και τα αυτοκόλλητα καρτελάκια. Στην ουσία, πρέπει να κολλήσετε τα αυτοκόλλητα στα αντικείμενα που θέλετε να παρακολουθείτε και τα οποία έχετε την τάση να χάνετε, όπως τα κλειδιά, το κινητό, το πορτοφόλι σας κλπ. 
Click to open image!
Αποθηκεύστε το σύμβολο του κάθε αντικειμένου στην κεντρική συσκευή και αυτή, κάθε φορά που θα χάνετε κάτι, θα σας οδηγεί με ακρίβεια στο σημείο που βρίσκεται. Αμήν !

πηγή: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου