Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Pixie ... η νέα τάση στα μαλλιά !

Οι τάσεις των ρούχων και το ύφος των μαλλιών είναι άμεσα εξαρτώμενα. Η μόδα pixie trick αφορά στα κοντά και μεσαίου μήκους μαλλιά με παρά πολύ έντονες μύτες και άδεια τελειώματα.

 rihanna short-hairstyle         

 Η συγκεκριμένη τάση, που αφήνει άδειο το λαιμό, έχει έντονες φράντζες, αδειασμένα πλαϊνά και όγκους τέλειους διαφορετικούς από αυτούς που ξέρατε μέχρι σήμερα, σας μετατρέπει σε αληθινή ροκ σταρ. Η Ηalle Βerry έγραψε ιστορία και συνεχίζει… επιμένοντας στο στιλ της και τελικά, δημιουργώντας μόδα.


Κατά έναν περίεργο τρόπο, τα pixie tricks εντυπωσιάζουν και στο σκούρο καστανό και στο χαλκό της σκουριάς. Στο ξανθό είναι άκρως εντυπωσιακό, αλλά αποκλειστικά στις καθαρές, ψυχρές αποχρώσεις με την τεχνική yellow buster. Όλοι το γνωρίζουν ότι κόβοντας τα μαλλιά σας θα δείχνετε νεότερες, αλλά όχι με ένα κλασικό κοντό σαν της μαμάς σας. 

Το κοντό μαλλί είναι επικίνδυνο καθώς μπορεί να σας αφαιρέσει όλη τη χάρη και τη θηλυκότητα, γι’ αυτό πρέπει να δένει απόλυτα με τους όγκους του σώματός σας. Η επιλογή των ρούχων σας πρέπει να κινηθεί σε σούπερ σέξι και girly outfits και να συνδυαστεί μ’ ένα δυνατό και περιποιημένο make up. 

Το pixie trick ενδείκνυται ιδιαίτερα για το καλοκαίρι, αλλά ακόμα περισσότερο για το φθινόπωρο, όπου προτείνεται σε χιλιάδες παραλλαγές και σίγουρα κάποια θα ταιριάξει καλύτερα στο στιλ σας.


πηγή: omorfamystika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου