Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Άστα τα μαλλάκια σου!

"Θα βγω το βράδυ! Πως να κάνω τα μαλλιά μου;;" ...το αιώνιο ερώτημα των γυναικών ! 
Ακόμα και το πιο glamorous φόρεμα μπορούμε να το "καταστρέψουμε" αν δεν προσέξουμε το χτένισμα! Και μετά...τζίφος η λαμπερή, εκθαμβωτική, ανεπανάληπτη, κλπ κλπ εμφάνιση που είχαμε στο μυαλό μας! Οι παρακάτω κυρίες μας δίνουν ιδέες βραδινών (και όχι μόνο) χτενισμάτων, που σίγουρα, αν γίνουν προσεκτικά και δεν έχουμε τραγικά αποτελέσματα στην προσπάθεια να γίνουμε θεές {προσωπικά δεν είμαι και ο expert της βούρτσας;) ! }... θα έχουμε ένα λαμπερό χαμόγελο όλο το βράδυ!
Καλή προσπάθεια!
reine
1.Κυματιστά μαλλιά πιασμένα πίσω
Μαλλιά που φτάνουν κάτω από τους ώμους, με χωρίστρα στη μέση, τα οποία έχουμε κάνει μπούκλες και έχουμε πιάσει πίσω από το ένα αυτί.
1-ashley-greene
Συμβουλή: Είναι η τέλεια λύση όταν θέλουμε να αφήσουμε τα μαλλιά κάτω και παράλληλα να κάνουμε κάτι το διαφορετικό. Αν δεν έχουμε πιαστράκια με στολίσματα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τσιμπιδάκια στο χρώμα των μαλλιών μας, που θα στερεώσουμε σταυρωτά .
2.Η φράντζα της Carrie Underwood.
Ένα τέλεια χτενισμένο καρέ. Η φράντζα στο πλάι και ο όγκος στην κορυφή δίνουν καμπύλες στο στυλ. Οι άκρες που γυρίζουν προς τα μέσα δίνουν κίνηση στο χτένισμα.
2-carrie-underwood
Συμβουλή: Αν δεν έχετε φράντζα αλλά θέλετε να το δοκιμάσετε για μια βραδιά, κάντε μια χαμηλή χωρίστρα όπως στη φωτογραφία. (χρησιμοποιήστε το πιστολάκι σας για να στρώσετε τα μαλλιά σας όπως θέλετε)
3. Οι απαλές μπούκλες της Kristen Bell
Απαλές , χοντρές μπούκλες που πέφτουν στον ένα ώμο.
3-kristen-bell
Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε αφρό σε υγρά μαλλιά και στεγνώστε τα. Στη συνέχεια τυλίξτε τα μαλλιά σας με ρολά. Έτσι το χτένισμα θα έχει όγκο και θα κρατήσει περισσότερο. Για να αποκτήσετε το  λείο αποτέλεσμα στην  φράντζα ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το πιστολάκι για να της δώσετε λείανση και έξτρα λάμψη.
4.Τα ίσια μαλλιά της Taylor Swift
Ίσια μαλλιά με χωρίστρα στην άκρη.
4-taylor-swift
Συμβουλή: χρησιμοποιήστε λακ αφού έχετε ισιώσει τα μαλλιά σας με την πρέσα μαλλιών. Έτσι θα παραμείνουν ίσια και δεν θα φριζάρουν.
5. Τα κυματιστά της Jennifer Lopez
Απαλά κυματιστά μαλλιά.
5-jennifer-lopez
Συμβουλή: Μόλις στεγνώσετε τα μαλλιά σας βάλτε χοντρά ρολά και αφήστε τα να κρυώσουν. Αφαιρέστε τα και χτενίστε ξανά και ξανά με βούρτσα από φυσική τρίχα. Χρησιμοποιήστε ελαφρώς με λακ παντού για να σταθεροποιήσετε τους κυματισμούς.
6. Το ρομαντικό χτένισμα της Dianna Agron’s
Μακριές μπούκλες και στο μέτωπο τα μαλλιά είναι μαζεμένα με όγκο στην κορυφή.
6-dianna-agron
Συμβουλή: Το χτένισμα αυτό, χωρίς όγκο στην κορυφή, θα δείχνει παιδικό γι’ αυτό λοιπόν φροντίστε να δώσετε όγκο. Ψεκάστε τη ρίζα με λακ, περιμένετε δέκα δευτερόλεπτα και ξύστε το πίσω μέρος της τούφας με λεπτή χτένα.
7. Το κοντό μαλλί της Keri Hilson.
Κοντά μαλλιά με τη φράντζα γυρισμένη προς τα έξω.
7-keri-hilson
Συμβουλή: Τα κοντά κουρέματα φαίνονται καλύτερα όταν είναι τελείως ίσια. Τα φουντωτά/κατσαρά κοντά μαλλιά δεν δείχνουν συνήθως όμορφα  εκτός και εάν έχετε ένα  πετυχημένο στυλ.  Χρησιμοποιήστε  το ηλεκτρικό ψαλίδι  για τέλειο ίσιωμα και στο τέλος γυρίστε την άκρη προς τα έξω χωρίς να δώσετε όγκο
8. Ο απλός κότσος της Charlize Theron
Ένας χαμηλός κότσος, με χωρίστρα στη μέση και φιλαρισμένα μαλλιά μπροστά.
8-charlize-theron
Συμβουλή: χρησιμοποιήστε ισιωτική κρέμα ή σιλικόνη για να κρατήσει το ίσιο στυλ. Απλά μην το παρακάνετε στην ποσότητα.
9. Ο κότσος με αξεσουάρ της Keri Russell
Για τις ρομαντικές…  Κότσος χαλαρά πιασμένος στο πλάι, στολισμένος με λουλούδι.
9-keri-russell
Συμβουλή: Ιδανική και έυκολη λύση για κατσαρά μαλλιά. Καθώς μαζεύετε τα μαλλιά σας χαμηλά στο λαιμό, αφήστε κάποια να πέσουν χαλαρά πάνω από το αυτί σας. Έτσι φαίνεστε καλοχτενισμένη αλλά θα δώσετε μια πιο ανέμελη και χαλαρή εικόνα απαραίτητη για ένα ρομαντικό χτενισμα.
10. Η στυλάτη αλογουρά της Malin Akerman
Ναι! Είναι αλογουρά αλλά αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το μπροστινό και όχι το πίσω μέρος του χτενίσματος. Ασύμετρα φιλαρίσματα και η φράντζα τονίζουν χωρίς να είναι πολύ έντονα.
10-malin-akerman
Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε το ηλεκτρικό ψαλίδι για να δώσετε φόρμα στις μπροστινές τούφες. Φορμάρετε με κατεύθυνση προς τα έξω για να είναι πιο ανάλαφρες οι μπούκλες . Εάν προτιμάτε μπορείτε να μαζέψετε τα πίσω μαλλιά σε σινιόν αντί για αλογουρά.
Εάν κάνετε κάποιο χτένισμα μόνες σας κάντε πρόβες  να το πετύχετε κάποια άλλη στιγμή για να εξοικειωθείτε με την διαδικασία και όχι την τελευταία στιγμή πριν την έξοδό σας.
source: www.e-gynaika.gr
article:reinegr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου