Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Καλές βουτιές...αλλά σε ποιες θάλασσες;


Πριν ξεχυθείτε στις παραλίες, κάτι που αν όχι όλοι, οι περισσότεροι έχετε κάνει, πάρτε μία στιγμή και διαβάστε τι πρέπει να κάνετε για να προστατευτείτε από τις ενοχλητικές μολύνσεις και ασθένειες που καταστρέφουν τις εξορμήσεις μας στις παραλίες.

 Το πανελλήνιο κέντρο οικολογικών ερευνών για το κολύμπι, λοιπόν,  μας εφιστά την προσοχή στα εξής:
* Μην κολυμπάτε σε νερά που το χρώμα τους είναι βαθύ πράσινο.
* Μην μπαίνετε σε θάλασσα που έχει πετρέλαιο, λάδια, απόβλητα βόθρων. Οι βρομιές αυτές ενδέχεται να προκαλέσουν καρκίνο της μήτρας, νεοπλασίες και χρόνιες δερματίτιδες.
* Μην ρυπαίνετε τις παραλίες με σκουπίδια.

Όταν η θάλασσα πρασινίζει, τότε είναι γεμάτη σάπια φύκια και πλαγκτόν, ενώ όταν η επιφάνειά της ιριδίζει, τότε είναι γεμάτη πετρέλαιο, πίσσες, λάδια, απόβλητα βόθρων. Όταν οι ακτές είναι γεμάτες σκουπίδια υπάρχει η πιθανότητα και η ίδια η θάλασσα να είναι μολυσμένη. Στο βυθό υπάρχουν σε μεγάλες ποσότητες, μόλυβδος και υδράργυρος που προκαλούν σοβαρές βλάβες στην υγεία. Μην αναδεύετε, λοιπόν τη θάλασσα όταν υπάρχει λάσπη στο βυθό. Η λάσπη της, προδίδει την ύπαρξη μόλυβδου και υδραργύρου, που με την ανατάραξη του βυθού μπορεί να μπουν στον οργανισμό μας από το στόμα και τους πόρους του σώματος.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Cupcakes Mojito : γεύση μεθυστική !

Μετά από απαίτηση του κοινού ...ενέδωσα και σας αφιερώνω μια άκρως καλοκαιρινή γεύση.... 
Cupcake Mojito !!!  Μεθυστικό λευκό ρούμι, έντονο άρωμα μέντας, λίγη καστανή ζάχαρη και μπόλικο lime! Η καλύτερη πρόταση για τα καλοκαιρινά μας απογεύματα.... και όταν φάτε 2-3 cupcakes το γυρίζουμε και στο coctail !


Υλικά
·         300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
·         1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
·         2 σφηνάκια λευκό ρούμι
·         200 γρ. βούτυρο λιωμένο
·         1 αβγό
·         300 γρ. καστανή ζάχαρη
·         2 lime (χυμός)
·      1 λεμόνι (ξύσμα) -γιατί η φλούδα του lime είναι πολύ λεπτή και δεν βγάζει πολύ ξύσμα
·         2 φακελάκια αφέψημα μέντας διαλυμμένα σε μισό φλιτζάνι βραστό νερό

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Μοναδική βραδιά με τους JAMES live... photos-video

Ήρθαν και οι JAMES... τραγούδησαν, μάγεψαν, αποθεώθηκαν ... και (λογικά) ραντεβού του χρόνου και πάλι στην Ελλάδα!!!

                                                          


Μια πανέμορφη μουσική βραδιά η χθεσινή, για όσους κατάφεραν και ήταν στο live, αλλά και για τους υπόλοιπους που αναρωτιέστε voila μια μικρή φωτογραφική αλλά και μελωδική γεύση ....

ο κόσμος όλο και συρρέει....

έτοιμη η σκηνή ...   

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΣΗΜΕΡΑ : Ejekt Festival και JAMES live !!!

Οι James επιστρέφουν στην Αθήνα δύο χρόνια μετά την θριαμβευτική, sold out εμφάνισή τους στο Κλειστό του Tae Kwo Do του Φαλήρου. 

Η μουσική του Tim Booth και της παρέας του έχει την μαγική συνταγή που «μιλάει» στο ελληνικό κοινό: κάθε εμφάνισή τους είναι συναυλιακό γεγονός, η πλειοψηφία των ραδιοφώνων της χώρας τους έχει στο playlist, τα τραγούδια τους ακούγονται σε διαφημίσεις. Η παρακολούθηση μιας συναυλίας τους εξηγεί την λαοφιλίας τους στην χώρα μας: έχουν δεκάδες πασίγνωστα τραγούδια και επί σκηνής παρουσιάζουν ένα show που καταφέρνει πάντα να ξεσηκώνει το κοινό!


Η εμφάνισή τους στο Ejekt θα είναι και η μοναδική που θα κάνουν για το 2012 στην Ελλάδα.


Θα είμαστε όλοι εκεί!!!!  reine      Καλή διασκέδαση και για προθέρμανση....



ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
35 Ευρώ - sold out
38 Ευρώ - πωλούνται 2000 εισιτήρια στο www.ticketarena.gr, το www.viva.gr και στα Public και Tickethouse. Μετά την εξάντλησή τους, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 40 Ευρώ.
Την ημέρα του φεστιβάλ, εισιτήρια θα πωλούνται μόνο στα ταμεία του φεστιβάλ προς 45 Ευρώ.
ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ – ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟ ΧΩΡΟ
Η Πλατεία Νερού βρίσκεται ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley: πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο, ανοιχτό χώρο, ακριβώς πάνω στη θάλασσα, με θέα στη Μαρίνα Φαλήρου και το Θωρηκτό Αβέρωφ. Η πρόσβαση στην Πλατεία Νερού είναι πολύ εύκολη με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς ο χώρος εξυπηρετείται τόσο από το Τραμ όσο και από τα Λεωφορεία. Επίσης, υπάρχει μεγάλο parking 2500 θέσεων.
 Πληροφορίες / Επικοινωνία με το κοινό:
www.ejekt.grwww.detoxevents.gr και 210 9611118 (12.00-17.00 καθημερινές)

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Never

... για καληνύχτα ένα από τα πολύ αγαπημένα, από αυτά που με αγγίζουν και με ταξιδεύουν...
Monika και "never"...... 


Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Καλό weekend με Manu Chao !

Ένα νέο Σαββατοκύριακο μόλις ξεκίνησε !!! Η θερμοκρασία όλο και ανεβαίνει (meteo talking), γι'αυτό βάλτε τα μαγιό σας, πάρτε τα αντηλιακά σας και απολαύστε τον ήλιο και τη θάλασσα... ξέρετε greek rules ... καφεδάκι, βουτιές, ξαπλώστρα, άντε και κανα μοχίτο σας επιτρέπω :P  όταν πέσει ο ήλιος ...
Καλό μας 2μερο λοιπόν, να περάσετε υπέροχα και μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να σας χαλάσει τη διάθεση...
Ciao...
reinegr.blogspot.com

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Αγώνας ποδοσφαίρου Ελλάδα - Γερμανία ... αποκλειστικά από τους Monty Python! Enjoy!


"Φέρτε μας τη Γερμανία"! Η απαίτηση των Ελλήνων φιλάθλων μετά από την επική πρόκριση εναντίον της Ρωσίας στο ποδοσφαιρικό Euro, είναι επιτακτική! Μέχρι τη Παρασκευή υπομονή.


Και για να έχετε κάτι να ασχολείστε μέχρι τότε δείτε το φοβερό βίντεο των Μόντι Πάϊθονς στο οποίο αναπαριστούν ένα αγώνα μεταξύ Ελλήνων και Γερμανών φιλοσόφων. Φυσικά και νίκησαν οι Έλληνες με ...σκόρερ τον Σωκράτη!

Δείτε το βίντεο :

                                                                      
πηγή: liako.gr

ΝΕΟ: Φτιάξε την εμφάνιση του Gmail στα μέτρα σου / video

H Google στο πλαίσιο αναβάθμισης των υπηρεσιών της αποφάσισε να αλλάξει μερικά εικαστικά θέματα στη δημοφιλή υπηρεσία Gmail.
Έτσι λοιπόν, οι χρήστες πλέον θα μπορούν να επιλέξουν τα δικά τους θέματα για την εμφάνιση του Gmail όπως πχ φωτογραφίες τους πράγμα που σίγουρα θα αρέσει σε πολλούς.
Οι φωτογραφίες που θα επιλέξει ο χρήστης για θέμα του Gmail του δεν χρειάζεται να είναι αποθηκευμένες στον υπολογιστή του, του δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσει όποια θέλει από αυτές που έχει ήδη ανεβάσει στο προφίλ του Google+ ή απλά να κάνει copy/paste το link για φωτογραφία που θέλει...
Αν τέλος βαριέται να ψάχνει για φωτογραφίες, η Google προσφέρει μία μεγάλη συλλογή φωτογραφιών για να επιλέξει μέσα από εκεί.
Τέλος αν κάποιοι χρήστες δεν έχουν δει ακόμα τις αλλαγές της Google θα πρέπει όπως γίνεται συνήθως, να περιμένουν μιας και η ενεργοποίηση των νέων λειτουργιών γίνεται σταδιακά

 Δείτε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Όταν ένα αυστριακό χωριό... μετακόμισε στην Κίνα!!!


Αυτή τη φορά οι Κινέζοι ξεπέρασαν εαυτούς και με το παραπάνω θα έλεγα! Χωρίς να μας κάνει καμία εντύπωση πια η μεγάλη τους ικανότητα στην… αντιγραφή κάθε είδους αλλά και το γεγονός ότι πολλές φορές τα πρωτότυπα «ωχριούν» μπροστά στις κινεζικές ρεπλίκες (λέμε τώρα!), το πανέμορφο αυστριακό χωριό Hallstatt «μετακόμισε» πρόσφατα στην Κίνα!
perierga.gr - Το αυστριακό χωριό Hallstatt "μετακομίζει" στην Κίνα!
Μάλιστα, οι «αθεόφοβοι» Κινέζοι έκαναν το θαύμα τους, μεταφέροντας το αλπικό χωριό σε ασιατικό έδαφος, δίνοντας τη δυνατότητα στους Κινέζους επισκέπτες να μην χρειάζεται να ταξιδέψουν χιλιόμετρα μακριά προκειμένου να βρεθούν στο πολυφωτογραφημένο και πανέμορφο χωριό των Άλπεων.
perierga.gr - Το αυστριακό χωριό Hallstatt "μετακομίζει" στην Κίνα!
Ένα εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα διατέθηκαν στην επαρχία Guangdong και 940 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου ένας από τους πλέον δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της Ευρώπης αλλά και «τρανταχτό» όνομα στη λίστα της Παγκόσμις Κληρονομιάς της UNESCO να… κατέβει λίγο νοτιότερα!
perierga.gr - Το αυστριακό χωριό Hallstatt "μετακομίζει" στην Κίνα!

"Τι είναι οικονομική κρίση;" ... μέσα από τα μάτια ενός παιδιού


Στην ερώτηση «τι είναι κρίση», οι πιο αποστομωτικές απαντήσεις έρχονται από εκεί που δεν τις περιμένεις! Από παιδάκια του νηπιαγωγείου που έχουν έναν δικό τους τρόπο να λένε τα πράγματα με το όνομά τους…
 «Κρίση είναι ένας κακός που πυροβολεί και βάζει φωτιά στα κτίρια και χαλάει αμάξια» (Γιάννης, 5 ετών)
«Η κρίση είναι ένας πύραυλος που έπεσε στη γη» (Εμμέλεια, 4 ετών)
«Ένας άνθρωπος, επειδή έχει βροχή, δεν μπορεί να πάει για δουλειά» (Φώτης, 4 ετών)
«Ήταν δύο ανθρωπάκια που στεναχωριόντουσαν γιατί δεν είχε καθόλου δουλειά στο μαγαζί» (Φένια, 3,5 ετών)
«Μια κακιά πριγκίπισσα λέει ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει και κοροϊδεύουν τη μικρούλα. Η μικρή δεν είχε τίποτα, μόνο έναν μαύρο κουβά και κουρελιασμένα ρούχα. Ούτε νερό, ούτε λεφτά, ούτε φαγητό» (Στέλλα, 5 ετών)

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

"Babe" και καλό 3μερο !!!

Πολύ αγαπημένο "Babe" για όσους χαμογελούν και ονειρεύονται!




Να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο, γεμάτο αλμύρα και όμορφες στιγμές!
 Μαζί σας και πάλι από Δευτέρα, ανανεωμένοι, ξεκούραστοι (;) και ελπίζοντας με μια νέα κυβέρνηση ! (γι'αυτό ας ψηφίσουμε με σύνεση!)


Έφυγααα.... reine

Οι 5 διατροφικές γκάφες ... προς αποφυγήν !


Μάθε ποιες είναι οι διατροφικές γκάφες που καλό είναι να αποφύγεις... αν θες να βγεις όλο χάρη στις παραλίες!

Γκάφα Νο1: «Να τρως λίγο απ' όλα»

Γιατί δεν λειτουργεί: Όσο περισσότερες επιλογές έχεις, τόσο κινδυνεύεις να φας μεγαλύτερη ποσότητα φαγητού. Για να λειτουργήσει το «λίγο απ' όλα», πρέπει όλες οι επιλογές που θα έχεις στο τραπέζι σου να είναι φαγητά χαμηλά σε θερμίδες, που θα καλύπτουν όλες τις διατροφικές ομάδες όπως είναι τα λαχανικά και η άπαχη πρωτεΐνη. 
Καταλαβαίνεις ότι εφόσον στο τραπέζι σου υπάρχει μια ποικιλία πολλών διαφορετικών σνακ, το λίγο απ' όλο όχι μόνο θα σε φουσκώσει αλλά κινδυνεύεις να βάλεις κιλά.

Γκάφα Νο2: «Να τρως μόνο ένα πιάτο φαγητού στην καθισιά σου»

Γιατί δεν λειτουργεί: Όταν σκεφτόμαστε ότι θα φάμε μόνο μια μερίδα (ένα πιάτο) φαγητού, κινδυνεύουμε να φάμε πολύ μεγαλύτερη ποσότητα απ' ότι αν μοιράζαμε την τροφή που θα καταναλώναμε και σε ένα δεύτερο πιάτο. Άλλωστε, η δεύτερη μερίδα θα εξασφάλιζε έναν πιο αργό ρυθμό κατανάλωσης της τροφής. 
Το να ξέρεις ότι μπορεί να φας και μια δεύτερη μερίδα, θα σε κρατήσει από το να παραγεμίσεις το πρώτο πιάτο, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τις δίαιτες που προτείνουν την κατανάλωση ενός γεύματος καθημερινά. 
Απλά φρόντισε το δεύτερο πιάτο να έρχεται τουλάχιστον 20 λεπτά μετά το πρώτο.

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Mala vida versus bonne nuit !

Αγαπημένο και ξεσηκωτικό για ένα πολύυυ όμορφο βράδυ !

reinegr.blogspot.com

Φέρε το καλοκαίρι σπίτι σου !

Η εποχιακή ανακαίνιση του σπιτιού μας, είναι μια πολύ συναρπαστική διαδικασία και συνάμα μπορεί να είναι και μια καταπληκτική ευκαιρία για ανανέωση και χαλάρωση.

Η καλοκαιρινή διακόσμηση, μας βοηθά να δημιουργήσουμε ένα δροσερό σπίτι και συγχρόνως μας προσφέρει μια χρυσή ευκαιρία να εμφανίσουμε τη δημιουργικότητά μας.

Αξίζει λοιπόν να φέρουμε την καλοκαιρινή αύρα στο εσωτερικό του σπιτιού μας αυτό το καλοκαίρι, βασισμένη σε φωτεινά χρώματα και δροσερά υφάσματα. Διαβάστε συμβουλές και προτάσεις για να φέρετε μια καλοκαιρινή αύρα στο χώρο του σπιτιού...
Αποφύγετε τα πολλά διακοσμητικά, που γεμίζουν τους χώρους.


Κρατήστε λιγότερα αντικείμενα στα δωμάτιά σας, γεγονός που θα βοηθήσει τους χώρους να φαίνονται μεγαλύτεροι.


Στολίστε τους χώρους με φυσικά λουλούδια, που δίνουν την αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς στο χώρο.

Επιλέξτε απαλά χρώματα όπως το ροζ, το γαλάζιο του ουρανού ή ακόμα και ουδέτερα χρώματα. Αντικαταστήστε τα βαριά χειμερινά διακοσμητικά αντικείμενα με διάφανα κρυστάλλινα. Μαζέψτε τα χαλιά και αφήστε τα πατώματα (ξύλο, πλακάκια ή μάρμαρο) γυμνά.


Το χρώμα των τοίχων είναι ο καθοριστικός παράγοντας, που φωτίζει περισσότερο ένα δωμάτιο. Εάν λοιπόν έχετε χρόνο και κέφι, «αναζωογονήστε» τα χρώματα σε κάποιους τοίχους. Μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά παλ χρώματα, όπως το μπεζ, της ανοικτής ώχρας ή του ανοικτού ροζ κ.λπ. Εάν οι τοίχοι σας είναι βαμμένοι πρόσφατα μπορείτε να τους ανανεώσετε με κάποιες όμορφες ταπετσαρίες με απλά σχέδια.

Πως να καταπολεμήσεις τις "γκρίζες" μέρες στο γραφείο


Η κακή διάθεση είναι αναπόφευκτη με την οικονομική κρίση και την ανεργία στη χώρα μας, αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τη ξεπεράσεις.Το ξέρατε ότι η ικανότητα να διατηρεί κάποιος θετική στάση στη δουλειά ανήκει στις ηγετικές δεξιότητες; Επειδή σίγουρα κάτι θα σας χαλάσει τη μέρα στην εργασία σας, δείτε πώς μπορείτε να διατηρήσετε το χαμόγελό σας:

Μείνετε στο παρόν

Όταν δε νιώθετε καλά, είναι εύκολο να εκτοξεύετε κατηγορίες για το διευθυντή, το συνάδελφό, κάποιον πελάτη. Εάν μάλιστα σας δώσουν μια απαιτητική προθεσμία για μια δουλειά, εύκολα μπορείτε να γκρινιάξετε: «Δεν το πιστεύω ότι το έκανε σ’ εμένα αυτό! Δεν ξέρει ότι έχω να κάνω άλλα 10 πράγματα;». Έτσι όμως, χάνετε χρόνο και ενέργεια. Αντίθετα, η λύση είναι να επικεντρωθείτε στο παρόν και να βάλετε προτεραιότητες, ξεκινώντας από τα επείγοντα. Στρωθείτε στη δουλειά ή ζητήστε βοήθεια.

Πατήστε στα πόδια σας

Για να μην παγιδευτείτε στις αρνητικές σκέψεις, κάντε το εξής κόλπο: τοποθετήστε τα πόδια σας σταθερά στο δάπεδο (είτε σε όρθια, είτε σε καθιστή θέση) και αισθανθείτε τη σόλα του παπουτσιού να πιέζει το έδαφος. Αυτό θα σας βοηθήσει να νιώσετε ότι πατάτε σε στερεό έδαφος και θα σας απαλλάξει από την κακή διάθεση.

Πάρτε μια βαθιά ανάσα

Όταν κάτι μας αναστατώνει, όπως η κακόπιστη κριτική ενός συναδέλφου, συχνά ακινητοποιούμαστε και σταματάμε να αναπνέουμε. Όταν αντιλαμβανόμαστε μια απειλή, το πρωτόγονο μέρος του εγκεφάλου μας προετοιμάζει το σώμα για μάχη, δράση ή φυγή, στέλνοντας αίμα στα χέρια και τα πόδια μας –άρα, μακριά από τον εγκέφαλο–, οπότε αισθανόμαστε πιο μπερδεμένοι. Η αργή, βαθιά και ρυθμική αναπνοή μπορεί να κατευνάσει αυτή την αντίδραση.

Ποιο είναι το καλύτερο δώρο για τη Γιορτή του Πατέρα;


Αν μας ρωτάτε προσωπικά μια ζεστή αγκαλιά! reine

Έρευνα σε δείγμα 1000 μπαμπάδων έκανε η εταιρία RYANAIR, προκειμένου να βρει ποιο θεωρείται το καλύτερο δώρο για την Γιορτή του Πατέρα, που στις περισσότερες χώρες γιορτάζεται την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οκτώ στους δέκα (80%) θα θεωρούσαν ένα διήμερο ταξίδι ως το καλύτερο δώρο, με το 55% αυτών να δηλώνει ότι θα ήθελε να αποδράσει με τους φίλους του και μόνο το 23% θα επιθυμούσε ένα ταξίδι με τη σύζυγο.
Παράλληλα, οι ερωτηθέντες μπαμπάδες θα προτιμούσαν τα παιδιά τους να τους χαρίσουν ένα μπαστούνι του γκολφ (6%) ή ένα μπλουζάκι (14%), από το να τους κάνουν δώρο ένα Σαββατοκύριακο για όλη την οικογένεια (μόλις 2%).

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

My summer wine ...

Επιστρέψαμε με πολύ ζέστη και αλμύρα! Καλή βδομάδα σε όλους ... bises! reine


my summer wine......

reinegr.blogspot.com

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Δ.Καραγιάννης : ένα ξύπνημα για τη ζωή! / Συνέντευξη "Στα Άκρα" video


Σάββατο μεσημέρι και - αν δεν βρίσκεστε ήδη σε κάποια παραλία - χαλαρώστε στον καναπέ σας ή στο μπαλκόνι σας και απολαύστε μια όμορφη συνέντευξη του Δημήτρη Καραγιάννη. Σίγουρα από τις καλύτερες συνεντεύξεις που έχω παρακολουθήσει εδώ και καιρό, που μας κάνει να σκεφτούμε πολλά για εμάς και τους γύρω μας, για τη ζωή και τις αξίες της!
Να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και ...όσο για μας μην μας αναζητήσετε καν για το επόμενο 48αωρο :)))  
ΣΚ calling!!! reine

Ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Καραγιάννης, στη συγκεκριμένη συνέντευξη, διερεύνησε τη συντροφική σχέση, καταρρίπτοντας τον πλατωνικό μύθο για το «έτερον ήμισυ» και εξήγησε πως μία σχέση μπορεί να προδοθεί από ανεκπλήρωτες προσδοκίες.
Σχολίασε τη στρέβλωση μέσα στην οικογένεια, επισημαίνοντας την εξωλεκτική σημασία του βλέμματος στην ανατροφή των παιδιών. και αναζήτησε το νόημα της ζωής με οδηγό την υπαρξιακή ψυχολογία στοχεύοντας στην αποφυγή της κατάθλιψης και πόσο μάλιστα στις ημέρες που διανύουμε…


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να παρακολουθήσετε την υπέροχη συνέντευξη του "Στα Άκρα" με τη Β.Φλέσσα

"Ο έρωτας είναι άθλημα που απαιτεί την διαρκή άσκηση. Διαφορετικά, η πορεία θα είναι φθίνουσα και επώδυνη. Όποιος έχει την ικανότητα  να υπερασπίζεται την επιλογή του έρωτά του και δεν την χάνει στις πρώτες δυσκολίες, είναι αυτός που δικαιούται να πει ότι υπήρξε όντως [...]" Γ.Καραγιάννης

reinegr.blogspot.com